• Forside
  • Om Os
  • Menu
    • Ala Carte
    • Pizza & Pasta
    • Sammensatte menuer
    • Drikkevarer
  • Bord booking
  • TakeAway
  • Kontakt
Takeaway
Book Bord
0 items 0,00 kr.
Menu
Pizza

Italienske pizzaer

Pizzaer
    Pladsholder
    Add to compare
    Quick view
    Add to wishlist

    1. Pizza Special

    85,00 kr.
    Tilføj til kurv
    Pladsholder
    Add to compare
    Quick view
    Add to wishlist

    2. Valentino

    85,00 kr.
    Tilføj til kurv
    Pladsholder
    Add to compare
    Quick view
    Add to wishlist

    3. Funghi (Vegetar)

    85,00 kr.
    Tilføj til kurv
    Pladsholder
    Add to compare
    Quick view
    Add to wishlist

    4. Pizza Quattro Formaggi

    85,00 kr.
    Tilføj til kurv
    Pladsholder
    Add to compare
    Quick view
    Add to wishlist

    5. Pizza Eva

    95,00 kr.
    Tilføj til kurv
    Pladsholder
    Add to compare
    Quick view
    Add to wishlist

    6. Pizza Siciliana

    85,00 kr.
    Tilføj til kurv
    Tilbehør
      Pladsholder
      Add to compare
      Quick view
      Add to wishlist

      Chili

      5,00 kr.
      Tilføj til kurv
      Pladsholder
      Add to compare
      Quick view
      Add to wishlist

      Hvidløg

      5,00 kr.
      Tilføj til kurv

      Sezer Restaurant & Bøfhus

      Skibshusvej 66
      5000 Odense C

      Tlf: + 45 66 19 26 66
      Email: info@sezer.dk

      Åbningstider

      Søn-Tors: 15:00-21:30
      Fre-Lør: 15:00-22:00

      Følger os

      Praktisk

      Menu
      Bord booking
      TakeAway
      Kontakt
      Handelsbetingelser
      Privatlivspolitik & Cookies
      Smileyrapport

      @ 2024 | Power by Nem Bestil en del af Moonstar Webdesign
      Close
      • Forside
      • Om Os
      • Menu
        • Ala Carte
        • Pizza & Pasta
        • Sammensatte menuer
        • Drikkevarer
      • Bord booking
      • TakeAway
      • Kontakt
      • Login / Register
      Shopping cart
      Close
      We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
      Accept